گیربکس
گیربکس
Blog Article
سرعت و راندمان: سرعت و راندمان مورد نیاز گیربکس نیز باید در نظر گرفته شود. برای کاربردهای پرسرعت مانند نوار نقاله یا توربین ها، گیربکس حلزونی به دلیل کارایی و توانایی رسیدگی به سرعت های بالا اغلب بهترین انتخاب است.
انتخاب گیربکس مناسب برای کاربرد خاص شما نیاز به بررسی دقیق عوامل مختلفی دارد. انواع گیربکس های صنعتی موجود می توانند از نظر اندازه، ظرفیت گشتاور، محدوده سرعت و دوام بسیار متفاوت باشند.
به عبارت دیگر گیربکس صنعتی یک وسیله مکانیکی است که کاربرد آن در ماشین آلات صنعتی، انتقال نیرو از یک شفت یا محور به یک محور دیگر، تنظیم سرعت و شدت این نیرو و گاهی تغییر جهت این نیرو می باشد.
با افزایش تقاضا برای انرژی پاک ، نیاز به گیربکس های تخصصی نیز افزایش می یابد که می توانند به بهینه سازی عملکرد سیستم های انرژی های تجدیدپذیر کمک کنند.
گیربکسهای دستی به وسیله یک دسته دنده کنترل میشوند و به تغییر دنده به صورت دستی توسط اپراتور نیاز دارند. این نوع گیربکسها از ساختار سادهای برخوردارند و به دلیل کنترل دقیق توسط اپراتور، در برخی کاربردها بسیار کارآمد هستند.
به عنوان مثال ، ماشین آلات سنگین در صنایعی مانند معدن و ساخت و ساز ممکن است به گیربکس با ظرفیت گشتاور بالا مانند گیربکس کاهش مضاعف نیاز داشته باشند ، در حالی که کاربردهای کوچکتر ممکن است فقط به یک گیربکس حلزونی استاندارد نیاز داشته باشند.
پرمصرف ترین، وسیع ترین و متداول ترین بیشتر بخوانید گیربکس صنعتی، گیربکس حلزونی است که نسبت به سایر گیربکس ها دارای سایز کوچک تری بوده و با صدای کمتری قابل استفاده است. این نوع گیربکس حلزونی با توجه به قیمت پایین و مناسب خود، کاربرد وسیعی در صنعت دارد و در فرآیند های بزرگ و پیچیده به کار میرود.
این استاندارد شامل معیارهایی برای طراحی، ساخت و تست گیربکسها است.
در مقابل، کاربردهایی که به گشتاور بالا در سرعت های پایین نیاز دارند، ممکن است از گیربکس مخروطی یا گیربکس کاهش مضاعف بهره مند شوند.
گیربکس های حلزونی زمانی استفاده میشوند که نیاز به کاهش سرعت بین محورهای غیر متقاطع و عمود بر هم وجود داشته باشد.
این فرآیند باعث می شود تا سرعت خروجی دستگاه کاهش یافته و گشتاور افزایش یابد. از گیربکس های کاهنده در صنایعی چون سیمان سازی و تولید فولاد بهره گرفته می شود.
ما کاربردی ترین مرجع تخصصی و جامع نرم افزارهای مهندسی مکانیک در ایران هستیم
گیربکس صنعتی سنگین شامل پوسته، سیل و آب بند، محورهای ورودی و خروجی، چرخ دنده های ابتدایی، واسط و انتهایی، بلبرینگ ها و در برخی موارد یاتاقان بندی خروجی و سیستم گردش روغن می باشد. این گیربکس صنعتی سنگین در صنایع فولاد، مس و سیمان، صنایع نئوپان سازی، صنایع پتروشیمی، صنایع نورد سازی، آسیاب های معادن مس و روی، پرس های سنگین، جرثقیل های بزرگ، دستگاه های انتقال مواد در معادن و کوره های ذوب کاربرد دارند.
استفاده از موتورهای گیربکس چندگانه: اگر یک موتور قادر به ارائه گشتاور کافی برای کاربرد نباشد.